Iwona Wieczorek

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Iwona Wieczorek

Postautor: soldado » 28 maja 2024, 23:15

Mam bardzo silne odczucia ostatnio na jej temat...
Dwaj pracownicy służb oczyszczania miasta są kluczem do jej znalezienia.
Trzeba przejrzeć monitoring, jeśli są zapisy z tamtego czasu, gdzie oni jeździli.
Wcześniej miałem już wizje dwóch mężczyzn, ale teraz to jest bardzo silne.
Oni ją zabrali i odurzyli i wywieźli do jakiegoś pustostanu, który cały czas widzę ze schodami z lewej strony
Trzymali ją na pierwszym piętrze jakiś czas, a potem odurzoną widzę, jak wleką poprzez wodę, która była jej do pół ud, tak jak ona mi to wcześniej mówiła w tej wizji!!!
A potem widzę, jak... wciskają ją w zagłębienie między płytami betonowymi, które jest w wodzie, to jakiś betonowy kanał...
Nawet jak nie ma już zapisu z monitoringi, to jednego z nich trzeba przycisnąć, to jakiś chudzielec, niestabilny emocjonalnie, szpetny, łysiejący....który pęknie i wszystko opowie, bo to najsłabsze ogniwo.

Wszystko co pojawia się w Internecie na Jej temat jest odczytywane przez Jej rodzinę.
Nie wiem tego od nich, ale to odczuwam i wiem, że te słowa do Nich dotrą, bo cały czas mają nadzieję, ze ją znajdą.
Jeszcze raz powtarzam, ci śmieciarze, którzy zbierali śmieci ze śmietników i jeździli wtedy we dwójkę ją porwali.
Być może pokazała by mi, gdzie jest jej ciało, ale była za bardzo odurzona i ostatnią rzeczą jak żyła, co zapamiętała był fakt, że miała wodę do połowy ud, bo to było jej ostatnie odczucie.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Poprzednia

Wróć do Różne różności