Podróż OOBE - pierwszy kontakt z opiekunem

Miejsce, w którym przeczytać można różne intrygujące opowieści związane ze Spirytyzmem.

Re: Podróż OOBE - pierwszy kontakt z opiekunem

Postautor: OneNight » 30 sie 2016, 23:14

Co ty mi chcesz wmówić? Że sobie partnerkę wyśniłem? Zabawne :shock: :lol:

Nie ma takich przesłanek.

Jeśli się okaże, że masz rację, to kupię Twoją książkę i przeczytam do końca :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 30 sie 2016, 23:19

OneNight pisze:Co ty mi chcesz wmówić? Że sobie partnerkę wyśniłem? Zabawne :shock: :lol:

Nie ma takich przesłanek.

Ale ja nie wiem kogo wyśniłeś, nawet jakiej jest ta osoba płci? :lol: Ale wiem od swojej mamy, że coś takiego wróżyła - kąpiel była rzeczywista a potem jakby trans a z lustrem to nie pamiętam czy tylko niepotrzebnie o nim wtrąciłam, czy tez było coś, wiem że z nikim nie mogła rozmawiać przed snem po tym ani się za siebie oglądać i wyśniła tatę. To autentyczne, zanim go poznała.
danut

Postautor: OneNight » 30 sie 2016, 23:27

Nie znam się na tym. Jednak po spróbowaniu pisma automatycznego, mam dość wszelkich prób kontaktu. Ciekawe dlaczego akurat to imię nabazgrałem.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 31 sie 2016, 09:39

Bo osoba, która je nosi wkrótce pojawi się na Twojej linii życia i ma odegrać jakąś ważną rolę w nim.
Skontaktowałeś się ze swoją podświadomością, a ona wie dużo na długo za nim coś się wydarzy. :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Edi » 31 sie 2016, 20:15

OneNight pisze:Nie znam się na tym. Jednak po spróbowaniu pisma automatycznego, mam dość wszelkich prób kontaktu. Ciekawe dlaczego akurat to imię nabazgrałem.

Ja na twoim miejscu próbował bym dalej kontaktu. Możliwe, że dowiesz się czegoś więcej....
Awatar użytkownika
Edi

Postautor: OneNight » 31 sie 2016, 21:37

Edi, w jakim celu? Już wszystko, o co pytałem, zostało mi przekazane. Nie mam powodu, aby się tym zajmować.

Mirku, skąd podświadomość wie, że coś się wydarzy? Myślałem, że ona tak nie działa.

Gdyby ktoś był zainteresowany, to google: "How to do automatic writing".
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 31 sie 2016, 21:52

OneNight pisze:Edi, w jakim celu? Już wszystko, o co pytałem, zostało mi przekazane. Nie mam powodu, aby się tym zajmować.

Mirku, skąd podświadomość wie, że coś się wydarzy? Myślałem, że ona tak nie działa.

Nadświadomość to wie, bo ona ma ogląd zdarzeń, które tu dopiero nastąpią, a nasz czas nawleka je dopiero na linię ciągłą, ona to widzi poza czasem. :)
danut

Postautor: Edi » 01 wrz 2016, 04:19

OneNight pisze:

Czy to ten tekst który już tlumaczyłeś w innym temacie ?
Awatar użytkownika
Edi

Postautor: OneNight » 01 wrz 2016, 20:00

Edi, tego jest więcej. Ja przetłumaczyłem pierwszy lepszy tekst, który wpadł mi w ręce. Jest kilka sposobów - do głowy przychodzą mi trzy:

Sposób 1: Zamykasz oczy i skupiasz się na osobie, z którą chcesz się skontaktować(w moim przypadku opiekun). Wołasz ją w myślach i musisz poczuć jaki ruch długopisem wykonać.

Sposób 2: Zamykasz oczy i skupiasz się na osobie, którą chcesz się skontaktować. Wołasz ją w myślach, a następnie zaczynasz świadomie bazgrać cokolwiek na kartce, w nadziei że wyjdzie z tego coś czytelnego.

Sposób 3: Zamykasz oczy (...) Wołasz ją w myślach i piszesz każde słowo, które przyjdzie Ci do głowy.

To znalazłem pod hasłem "pismo automatyczne".

Aczkolwiek mogę Ci wysłać link do nagrania hipnotycznego, dzięki któremu zaczniesz automatycznie pisać ;)
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Edi » 02 wrz 2016, 04:28

Próbowałem piewszego i drugiego sposobu i rezultaty raczej marne.
O tej hipnozie muszę doczytać
Awatar użytkownika
Edi

PoprzedniaNastępna

Wróć do Opowieści spirytystyczne